მარწყვი

ადამიანის ერთ-ერთი საყვარელი ხილია. ადრეულა მოსავალს ზამთავრგამოვლილი და ვიტამინებსა თუ სხვა მიკროელემენტებს მოწყურებული ორგანიზმი აქტიურად ითხოვს.
მარწყვი ნორმალურს ხდის ნივთიერებათა ცვლას, გვეხმარება გულ-სისხლძარღვთა, კუჭ-ნაწლავის და შარდგამომდენი გზების დაავადებებისას, ნაღველაში ქვების ქონისას. მარწყვის წვენი ათეთრებს და არბილებს კანს.
მარწყვს დიდი გამოყენება აქვს საკონდიტრო წარმოებაში ნამცხვრების, ტორტების, სუფლეების, ლიქიორის და სხვათა მოსამზადებლად.

დატოვე კომენტარი

Filed under ხილი

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / შეცვლა )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / შეცვლა )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / შეცვლა )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / შეცვლა )

Connecting to %s